Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ja ho uznávam

.filip Olšovský .lifestyle .zásah

Na celom svete nemôže existovať človek, ktorý by nemal rád Johna Krasinskeho. Nemôže. Nemá na to jediný dôvod, ani len najmenšiu zámienku. Pokiaľ sa teda nebavíme o závisti. 

Ja ho uznávam Jonny Cournoyer/Paramount Pictures via AP/SITA

lebo John Krasinski má všetko – talent, zmysel pre humor aj vzhľad hollywoodskeho krásavca v jednom. Každý si v ňom nájde niečo a potom sa už len postaví do čoraz dlhšieho radu tých, ktorí tohto amerického herca s poľskými koreňmi nadosmrti uznávajú.

Väčšinu z nás si získal v seriáli The Office. V americkej prerábke britskej série, ktorá to dotiahla ešte ďalej než originál. Deväť sérií neskutočne originálneho humoru a v ich strede minimálne od polovice hlavne on – John Krasinski alias Jim Halpert, jeden z mála normálnych ľudí v prostredí uletenej papierenskej firmy. Krasinski sa stal miláčikom divákov a jeho kancelárska lovestory s kolegyňou Pam (Jenna Fischer) sa dodnes umiestňuje v rebríčkoch najkrajšie vykreslených romantických príbehov televíznej histórie.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite