Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Mešťan roka

.elena Akácsová .lifestyle .zásah

Unavená aktívnym víkendom ležím pri telke a preklikávam sa ponukou. Zabudnem sa trochu dlhšie pri ikstej československej Superstar, a tak si chcem od gýča oddýchnuť na verejnoprávnej Dvojke nejakým tým artom.

Mešťan roka

lebo tak ju definoval Jaroslav Rezník vo svojom projekte – počas dňa poznávanie, večer a v noci televízia „artového typu s dostatočným priestorom pre národnostné menšiny, minority a záujmové skupiny“.  

Dramatická hudba, scéna a svetlá ako z úspornejšej verzie OTO. Na javisku stojí Martin Nikodým so sebavedomou dámou (dodatočne zistím, že to bola Janka Poľová – tvár Košice dnes a hlas Kiss rádia) a odovzdávajú akési ocenenie novozovolenému košickému županovi Rastislavovi Trnkovi za víťazstvo vo voľbách. Spozorniem. Cena za víťazstvo vo voľbách? Čudné je aj to, že v rezníkovskej televízii dostáva takýto pekný priestor politik, čo porazil Rašiho.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite