Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zízať na stenu

.filip Olšovský .lifestyle .zásah

Vo vyhriatej miestnosti sedí asi dvadsať ľudí. V pohodlných gaučoch, na stoličkách či na schodoch. Pred nimi na stene svieti iba veľký obdĺžnik, ktorý v pravidelných intervaloch mení farbu. 

Zízať na stenu Facebook/Bang Olufsen Slovakia Pozvánka bola príležitosťou vyskúšať, ako to tí zahraniční novinári robia, že po prvom počutí vedia vyrukovať s jasným verdiktom.

prítomní napriek tomu takmer hodinu pozorne a takmer nehybne sedia. Zatlieskajú až na konci.

Takzvané listening párty sú v zahraničí časté. Hudobníci, radšej než by recenzentom posielali albumy v predstihu, a riskovali tak ich únik na internet, pozvú vybraných ľudí na jedno miesto a album im pustia. U nás sa čosi podobné deje sporadicky. Ak vôbec. Aj preto bola pozvánka na listening session Modrých hôr, ktoré v týchto dňoch vydávajú album Luxus clan, prekvapením. A skvelou príležitosťou vyskúšať, ako to tí zahraniční novinári robia, že po prvom počutí vedia vyrukovať s jasným verdiktom na kvalitu albumu.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite