Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Útecha rodičom na záver prázdnin

.marína Gálisová .lifestyle

Viem, že na začiatku júla ste sa tešili spolu s deťmi na slnko, vodu, turistiku, oddych. Na to, že budete viac spolu a menej v strese. Ku koncu augusta vám pravdepodobne začínajú tiecť nervy. Vydržte.

Útecha rodičom na záver prázdnin

ten pocit, zvaný „už aby boli v škole“, je úplne normálny. Ja mám za sebou výborné prázdniny s celou rodinou, nič hrozné sa nestalo, nikto sa, vďakabohu, nezranil, všetky cesty sa uskutočnili, zlé choroby sa nám vyhli. Bolo kúpanie, bolo aj rodinné pozeranie filmov či hranie kariet, strašne sme sa nasmiali a natešili, občas nazlostili, ale aj naudobrovali. Skrátka, mám byť za čo vďačná. Aj som. A budem vďačná aj za začiatok školy.

Je totiž náročné plniť všetky tie prázdninové rodičovské roly – vychovávať, udržiavať v chode domácnosť, zabezpečovať program, aby sa dietky nenudili a nemilobohu nečumeli do mobilov či počítačov, vymýšľať zábavu či poučenia. K tomu, samozrejme, neprestať pracovať, lebo veď rodinný rozpočet sa nenaplní sám.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite