Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Dobré jedlo: Stredovek neskončil

.jozef Koleják .lifestyle .dobré jedlo

Pre toho, kto smúti za grilovacou sezónou a straší svojich blízkych, že v grilovaní bude napriek počasiu pokračovať aj na zazimovanej terase, máme dobrú správu. Existuje nástroj, ktorý ho pri tom dokáže poriadne zahriať: je ním flambadou (čítame flambadú).

Dobré jedlo: Stredovek neskončil AMAZON Tuk sa vo flambadou bleskovo rozpúšťa a kvapká drobným otvorom v lieviku rovno na grilované mäso.

mnohí to poznáme. Chlap chytí krízu stredného veku a už sa to s ním vezie: buď si zadováži frajerku, alebo koníček, ktorý je porovnateľne ekonomicky náročný, ak nie rovno devastujúci. V garáži sa v tom lepšom prípade zrazu objaví cestný bicykel tej najvyššej kategórie alebo rovno športiak. Chlap sa začína obliekať odvážne: ak ho chytila frajerka, nastupujú obtiahnuté polokošele, ak cyklistika, voľný čas trávi rovno v lycre. 

Požehnaní sú tí, ktorých kríza stredného veku hodila viac do záhrady či ku grilu. No ani tam to nie je vyhraté. Aj keď sa také koníčky môžu zdať nevinnejšie, sú rovnako finančne náročné. Niet totiž takej vychytávky, ktorá by nezostala nepovšimnutá a nakoniec neskončila v nákupnom košíku online obchodu. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite