Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Zaklínač, Unesený let aj Veľké nádeje

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tento týždeň si pre vás streamovacie platformy pripravili adaptáciu literárnej klasiky, dokumenty o umelcoch, ako aj o otcovi, ktorý prišiel o syna. Lákadlom je seriál o tom, či by mal mať človek možnosť rozhodovať o bytí či nebytí druhých.

Seriálové a filmové tipy: Zaklínač, Unesený let aj Veľké nádeje freepik/Freepik.com

Netflix 

mažem ťa – 28. jún

Milenci musia svoj vzťah držať v tajnosti – on má priateľku a ona manžela. Keď sa dostanú k mobilu, ktorý dokáže vymazať ľudí, konečne majú šancu na spoločný život. Čo ak sa ich záruka šťastnej budúcnosti dostane do nesprávnych rúk?

Thajský psychologický seriál vytvoril režisér a scenárista Parkpoom Wongpoom. Hrajú Nat Kitcharit, Sarika Sathsilpsupa, Chutimon Chuengcharoensukying a Dujdao Vadhanapakorn.

joe Bell – 28. jún

Joe Bell sa vydal na cestu z oregonského mesta La Grande do New Yorku. Počas nej rozpráva na školách príbeh svojho syna Jadina, ktorý spáchal samovraždu. Chlapca v škole šikanovali kvôli jeho sexuálnej orientácii. Joe sa snaží, aby čo najmenej ľudí prežívalo to, čo jeho syn. Podarí sa mu odpustiť si, že Jadinovi nedokázal pomôcť? 

Snímka režiséra Reinalda Marcusa Greena je založená na skutočnom príbehu z roku 2015. Scenár vytvorili Larry McMurtry a Diana Ossana.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite