Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Seriálové a filmové tipy: Avatar, Tour de France aj príbeh Cheetos

.bibiána Kristína Danitová .kultúra

Tohtotýždňová ponuka je plná zaujímavých noviniek. Asi najväčším lákadlom je posledný Avatar. Nečaká vás len výlet na Pandoru, ale aj do Francúzska, Spojených štátov a Karibiku. Na kus reči sa ale môžete zastaviť aj v kabinete bývalej fínskej premiérky.

Seriálové a filmové tipy: Avatar, Tour de France aj príbeh Cheetos freepik.com

Netflix

tour de France: Bez príkras – 8. jún

Osemdielny dokument vás vezme do zákulisia najznámejších cyklistických pretekov. Na príklade minuloročnej sezóny sa dozvedáme, čo všetko sa skrýva za sériou pretekov. Cyklisti často siahajú na dno svojich síl a riskujú vážne zranenia. Pozadie svojej práce poodhalilo osem tímov. 

Diváci sa tak môžu tešiť na zápas medzi Jonasom Vingegaardom a Tadejom Pogačarom, ako aj zostup Galibiera Toma Pidcocka a trojitý triumf Wouta van Aerta.

buď sama sebou – 9. jún

Merve je mladá žena, ktorá sa musí postaviť na vlastné nohy po tom, ako jej otec zbankrotoval. Bez akejkoľvek pomoci sa s priateľmi pokúsia vytvoriť online zoznamku. Zo všetkého najviac však túži stať sa módnou návrhárkou. Práca v známej módnej firme jej môže pomôcť, lenže prvé stretnutie so šéfom nedopadne dobre. Podarí sa Merve splniť si sen?

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite