Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slavomíra Henčeková: Hulvátsky čistič pokračuje

.slavomíra Henčeková .komentáre .názor

Minule som tu písala, aký modus operandi zvolila nová vláda a ako ho aplikuje minister vnútra Matúš Šutaj Eštok voči vyšetrovateľom NAKA okolo Jána Čurillu. Dnes budem pokračovať, pretože hulvátsky čistič pokračuje vo svojich praktikách. Dejú sa ale aj iné veci.

kým ľudia ako besní zdieľali v statusoch vyhlásenie, ktorým vraj zakazujú Facebooku používať ich fotky, správy, informácie, a nevšímali si, že je to tristokrát vyvrátené, že nedáva zmysel, aby si niekto z Facebooku zapisoval, kto dal súhlas a kto nie, ba ani to, že svoj súhlas dali už pri založení účtu, stačí si pozrieť, čo tam všetko poklikali, v parlamente sa schvaľovalo programové vyhlásenie vlády.          

Najprv skladali sľuby náhradníci, ktorí sa dostali do parlamentu po vytvorení vlády. Jeden z nich – 24-ročný poslanec Hlasu (predtým asistent Petra Kmeca, ktorého najväčším mentorom je Matúš Šutaj Eštok), vicežupan a poslanec Trenčianskeho samosprávneho kraja, otec jedného dieťaťa, Michal Bartek, prišiel dokonca v kroji. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite