Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Editoriál: Čo je nové v .týždni

.štefan Hríb .časopis .editorial

Viete čo spája pôrody, Jiřího Grygara a koniec Piana? To, že sa priamo týkajú .týždňa. Budú z toho dve knihy a jedna nová ponuka pre všetkých našich čitateľov.

Editoriál: Čo je nové v .týždni

pôrody na Slovensku sú už roky veľkou témou. Názory na ich kvalitu a na prístup personálu k ženám pri tejto kľúčovej udalosti v ich živote sú rôzne, ale negatívna skúsenosť je natoľko častá, že sme sa rozhodli problém dôkladne popísať. Pred rokom bola výsledkom veľmi silná séria článkov – a dnes s radosťou oznamujem, že sme práve vydali novú knihu Ešte netlačte. Spôsobom spracovania aj hĺbkou záberu je pre mňa táto kniha udalosťou. Objednať si ju môžete na stránke www.tyzden.sk a nájdete ju už aj vo všetkých dobrých kníhkupectvách. Veľmi odporúčam všetkým, ktorým záleží na tom, ako sa pri pôrode cítia naše ženy a ako sa naše deti dostávajú na svet.

S rovnakou radosťou oznamujem, že sme práve dokončili text ďalšej knihy. Sú to moje rozhovory so skvelým českým astronómom Jiřím Grygarom o hmote, vesmíre a človeku v ňom. Nenapodobiteľný štýl Grygarovho uvažovania a rozprávania je spolu s jeho poznaním garanciou čitateľského dobrodružstva. Prezradím, že túto knihu vydáme už na tento vianočný trh.

Napokon Piano – tento slovenský experiment so spoločným spoplatnením internetových stránok viacerých médií sa síce koncom roka skončí, ale jeho pozitívne dôsledky pretrvajú. Slovensko je jedna z prvých krajín, kde sme sa týmto spôsobom naučili, že aj obsah na webe má svoju cenu. Bolo to veľmi užitočné a kvalitným médiám to v súboji s brakom a konšpiráciami pomôže aj do budúcnosti.

Všetkým, ktorí ste nás čítali a podporovali cez Piano, v mene celého nášho vydavateľstva ďakujem. A pre vás, ktorí naše texty a videá chcete sledovať aj ďalej, mám navyše dve dobré správy.

1. Pripravujeme pre vás možnosť, ktorá má ambíciu byť dobrou alternatívou končiacemu sa Pianu tak, aby ste naďalej mali na výber zo širšej ponuky. Ak sa táto spolupráca podarí, v blízkom čase vás budeme podrobne informovať.

2. Sme vo finálnej fáze ďalšieho vylepšenia našej webovej stránky. Chceme na nej priniesť nielen viac obsahu, ale znovu aj niektoré nové žánre, pre ktoré využijeme naše štúdio. Dúfam, že pre vás všetkých, ktorí prijímate informácie najmä cez internet, bude upgrade www.tyzden.sk dobrou službou.

Ďakujem vám, čitateľom papierového vydania .týždňa, aj vám, návštevníkom našej webovej stránky, za všetky formy podpory. Ste naším záväzkom robiť .týždeň a reláciu .pod lampou čoraz lepšie.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite