Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vážení čitatelia a priatelia .týždňa,

.štefan Hríb .časopis .editorial

po ťažkom období, v ktorom sme sa lúčili s Jurom Kušnierikom, mám zopár dobrých správ. Nie sú a nemôžu byť náplasťou na veľkú stratu, sú ale svetielkom a povzbudením.

V prvom rade sa vám chcem poďakovať za prejavy súcitu a spolupatričnosti, ktorými sme boli v posledných dvoch týždňoch ako redakcia zahrnutí. Pre mňa osobne to bolo potvrdením, že .týždeň nie je len časopis, knihy a diskusná relácia. Cítil som, že .týždeň sme všetci spoločne.
Silné bolo aj rozlúčenie s Jurajom v kostole Cirkvi bratskej. Hudba v podaní Mariána Vargu, Jozefa Luptáka a Daniela Mateja, homília Daniela Pastirčáka, ústredné vystúpenie Martina Mojžiša, texty Ivana Jirousa a najmä láskavý duch, ktorý naplnil celý priestor, urobili zo smutnej udalosti niečo veľmi hlboké.
Následný Koncert pre Juraja zasa ukázal, ako veľa ľudí, žánrov a štýlov sa do Jura zmestilo. Všetkým hudobníkom, hercom, spisovateľom, výtvarníkom a ďalším vystupujúcim patrí: Bolo to krásne.
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite