Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Treba

.časopis .lifestyle

TREBA SI PREČÍTAŤ Zlé peniaze
V rozhovore pre rubriku Sedem cností a nerestí nám náš ekonomický komentátor Juraj Karpiš okrem iného hovoril, že knihu Zlé peniaze písal tri roky. Na otázku, či ju musel priebežne, ako sa menila situácia, revidovať odpovedal: „V roku 2012 som napríklad napísal, že Grécko bude vydierať tým, že zbankrotuje. Lenže teraz to vyzeralo tak, ako keby som to písal až potom, keď sa to reálne stalo, a nie dva roky dopredu. Kríza je však v knihe len aktualizačný moment, popisoval som princípy dlhodobé, jadro knihy bude aktuálne, aj keď sa niečo stane a zmení. Ale v jednom momente som si musel povedať dosť a prestať zapracovávať akutálne udalosti.“ Viac o knihe na zlepeniaze.eu.

NETREBA ÍSŤ POD VODU Pošleme tam drony
Drony lietajúce nad našimi hlavami a snímajúce okolie sa stávajú bežnou realitou a tak je načase, aby sme sa s nimi pozreli niekam inam, napríklad pod vodu. Vďaka Kickstarterovej kampani získali tvorcovia takéhoto podvodného dronu zvaného Trident desaťnásobok požadovanej sumy dávno pred jej skončením.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite