Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Môj súkromný letný spor

.štefan Hríb .časopis .editorial

Môj osobný spor tohto horúceho leta sa týka ľadu. Presnejšie môjho obľúbeného hokeja. Ešte presnejšie mojej celoživotnej slabosti pre Slovan zoči-voči rozpínavému Rusku a trápnemu Širokému.

Dnes sem napíšem o jednej mojej slabosti. Vopred teda prosím o trochu empatie.
Celú jar som všemožne podporoval zmenu v našom hokeji. Predstava, že ho budú riadiť ľudia okolo Riša Lintnera, mi bola natoľko vzácna, že som okrem článkov zorganizoval verejné Pod lampou, inicioval som podpisovú akciu a na podporu konceptu Riša Lintnera som sa verejne vyslovil za návrat Slovana do našej ligy, čoho obsah pochopí len ten, kto vie posúdiť rozdiel v kvalite nášho ligového hokeja a zápasov KHL.
Zmena sa predbežne nepodarila, no naši najlepší hokejisti nerezignovali. Rozhodli sa neprísť na vyhlásenie ankety o hokejistovi roka, naďalej volajú po zmene nespravodlivých podmienok voľby šéfa zväzu, možno sa dokonca pokúsia o mimoriadny kongres. A stále neprestávajú o svojej pravde presviedčať verejnosť – Michal Handzuš to inteligentne urobil v predošlom čísle .
 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite