Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Moslim v Bielom dome?

.časopis .udalosti

Po internete obieha správa, že islamisti majú svojho človeka priamo v amerických prezidentských voľbách. Vraj je to muž, ktorý sa maskuje za kresťana, no v skutočnosti mal moslimskú výchovu, učili ho v madrase a dnes má šancu byť prezidentom.

Po internete obieha správa, že islamisti majú svojho človeka priamo v amerických prezidentských voľbách. Vraj je to muž, ktorý sa maskuje za kresťana, no v skutočnosti mal moslimskú výchovu, učili ho v madrase a dnes má šancu byť prezidentom. Ak sa ním stane, prisahať nebude na Bibliu, ale na Korán. Asi na ten istý, na ktorý prisahal kongresman Keitz Ellison, teda na zväzok z Kongresovej knižnice, čo pôvodne patril Thomasovi Jeffersonovi. A keď čierny kôň islamistov odprisahá, vstúpi do Oválnej pracovne a začne ničiť nenávidenú Ameriku zvnútra. Je to Barack Hussein Obama, demokrat a najväčší súper Hillary Clintonovej v boji o nomináciu do volieb.
Barack Obama mohol podobné zvesti čakať. K heslám jeho kampane totiž patrí multikultúrnosť. Vyhlasuje, že ak by sa stal prezidentom, svet by sa na USA díval inak: „Mám totiž starú matku, ktorá žije v  africkej dedinke bez vodovodu a elektriny a časť detských rokov som strávil v juhovýchodnej Ázii, v najväčšej moslimskej krajine sveta.“ Ako to už býva, či je niečo silnou stránkou kandidáta, alebo ho to môže potopiť, je len otázkou uhla pohľadu. Kým časť voličov môže Obamov pôvod pokladať za výhodu, iných práve to nabáda na ostražitosť – pýtajú sa, či nebude Obama, navyše s malými zahraničnopolitickými skúsenosťami, na poli diplomacie slabý bojovník. Odtiaľ je už len krôčik k teóriám, že je v skutočnosti moslim, ktorý sa z politických dôvodov hlási k protestantizmu. A aby to mal ešte ťažšie, teraz ťažko povedať, kto tieto teórie šíri viac: či republikáni, alebo oponenti z radov vlastnej strany, ktorí podporujú Hillary. A čo ľud? Podľa novín Washington Post je významné, že prieskum CBS odhalil, že značná časť voličov netuší, akého je Obama vierovyznania. Z tých, ktorí tvrdili, že to vedia, 7 percent tipovalo, že je moslim, a len 6, že je protestant...
.mg
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite