Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

citaj.tyzden.sk

.štefan Hríb .časopis .editorial

O chvíľu sa začne desiaty rok vychádzania tohto časopisu. A možno ste si všimli kampaň, ktorú sme v týchto dňoch rozbehli. Takže je namieste pár slov k nej.

V nasledujúcich troch týždňoch sa na vás budeme obracať s viacerými aktivitami.
Už v budúcom čísle vám predstavím knihu rozhovorov s Róbertom Bezákom o Bohu, človeku a cirkvi, ktorá je výsledkom našich letných diskusií v kláštore redemptoristov. Neviem, ako bude Medzi nebom a peklom pôsobiť na vás, ale pre mňa boli tie letné dni naozaj mimoriadne. Kniha vychádza v pondelok 18. novembra, v niektorých kníhkupectvách ju však nájdete už dnes. A samozrejme, už teraz je možné si ju objednať aj priamo u nás v redakcii.
Vzápätí vám ponúkneme druhú knihu Martina Mojžiša, tentoraz s názvom Dva hrby ťavy. Vám, ktorí poznajú prvú Martinovu knihu, nemusím veľa hovoriť. Ale vám, ktorí Martinove texty zatiaľ nepoznajú, neviem na koncoročné čítanie odporučiť nič lepšieho.
O ďalší týždeň vás oslovíme s ponukou predplatného. A znovu to nebude len o výraznom ušetrení vašich peňazí, ale aj o pomoci, ktorú od vás znovu a naozaj potrebujeme. Teraz prezradím ešte to, že ak si .týždeň medzi druhou polovicou novembra a januára naozaj predplatíte, v cene dostanete práve novú knihu Medzi nebom a peklom.
Napokon, počas týchto dní beží kampaň, ktorou chceme osloviť ľudí, čo pozerajú štvrtkové diskusie, no nepoznajú .týždeň. Preto sme okrem iného vytvorili podstránku kampane citaj.tyzden.sk, kde uvidíte všetko podstatné. V tomto čísle tí z vás, ktorí sú našimi predplatiteľmi, nájdu nálepku, a s ňou sa môžu stať aktívnou súčasťou tohto nášho snaženia. Kampaň sa volá trochu sebastredne Poznáš ma z telky, a nepoznáš môj časopis? – ale naši kreatívci ma presvedčili, že jednak je to humorné, ale najmä, že to tak má byť. Robia to už roky dobre, tak dúfam, že aj teraz majú pravdu.
Vážení čitatelia, desiaty rok našej vzájomnej komunikácie začíname jednou odľahčenou kampaňou, dvoma novými vážnymi knihami a prosbou, aby ste sa stali našimi predplatiteľmi. Dosť netrpezlivo čakám, ako nasledujúce týždne prijmete, a teda ako začneme náš desiaty spoločný rok.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite