Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ministerstvo zdravotníctva podpísalo zmluvy s nemocnicami na modernizáciu z plánu obnovy

.tasr .zdravotníctvo

Peniaze z plánu obnovy by tak nateraz mali získať nemocnice v Poprade, Leviciach, Spišskej Novej Vsi, Bardejove, Skalici, Zvolene a Bojniciach.

Ministerstvo zdravotníctva podpísalo zmluvy s nemocnicami na modernizáciu z plánu obnovy wikipedia Nemocnica v Poprade

ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR v piatok podpísalo so siedmimi nemocnicami zmluvy na čerpanie peňazí z plánu obnovy na ich modernizáciu. Upozornil na to portál Aktuality.sk. Pre TASR to potvrdila hovorkyňa rezortu Petra Lániková.

„MZ SR pristúpilo k podpisu siedmich zmlúv na modernizáciu nemocníc z plánu obnovy a odolnosti SR s nemocnicami, ktoré sa prihlásili do výzvy pre projekty nad päť miliónov eur. Rozhodnutie o podpise jednej zmluvy je ešte otvorené,“ spresnila.

Peniaze z plánu obnovy by tak nateraz mali získať nemocnice v Poprade, Leviciach, Spišskej Novej Vsi, Bardejove, Skalici, Zvolene a Bojniciach. Preverovať sa má ešte žiadosť nemocnice v Čadci. Prerozdeľovaním prostriedkov sa zaoberá aj európska prokuratúra.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite