Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Maďarské ozbrojené sily spúšťajú celoštátnu náborovú kampaň

.tasr .svet

Náborová kampaň bude v najbližších mesiacoch prebiehať v náborových kanceláriách, ale aj na internete a rôznych mediálnych platformách, pričom sa budú konať aj náborové akcie po celej krajine.

Maďarské ozbrojené sily spúšťajú celoštátnu náborovú kampaň SITA/AP Photo/Sergei Grits

maďarské ozbrojené sily spúšťajú celoštátnu náborovú kampaň, v rámci ktorej chcú prezentovať čo najväčšiemu počtu ľudí formy služby a kariérne príležitosti v armáde. Pre agentúru MTI to v uviedlo maďarské ministerstvo obrany, informuje spravodajca TASR v Budapešti.

„Vojna, migrácia a bezpečnostné výzvy, ktorým Európa čelí, ukázali, že žijeme v dobe ohrozenia. Hodnota mieru a bezpečnosti stúpla, “píše sa vo vyhlásení rezortu obrany, podľa ktorého je posilnenie, omladenie a modernizácia maďarských ozbrojených síl prioritnou úlohou v záujme posilnenia bezpečnosti a obrany Maďarska.        

Náborová kampaň bude v najbližších mesiacoch prebiehať v náborových kanceláriách, ale aj na internete a rôznych mediálnych platformách, pričom sa budú konať aj náborové akcie po celej krajine.

Maďarské ozbrojené sily aktuálne realizujú desaťročný program rozvoja, ktorý sa dotkne oblasti leteckej prepravy, ochrany vzdušného priestoru i kybernetickej ochrany. V rámci tohto programu rozvoja pod názvom „Zrínyi 2026“ posilnia prakticky všetky druhy zbraní, pričom plánujú rozšíriť kapacity vojenského priemyslu vo výrobe zbraní i munície.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite