Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Zoznam zbierok pomoci obetiam ničivého zemetrasenia v Turecku a Sýrii

.redakcia .svet

Počet obetí, zasiahnutých zemetrasením o sile 7,8 magnitúda, neustále narastá, a pod troskami sa stále nachádzajú núdzni ľudia.

Zoznam zbierok pomoci obetiam ničivého zemetrasenia v Turecku a Sýrii SITA/AP Photo/Ghaith Alsayed

podľa informácií organizácií Ambrely a ich lokálnych partnerov je situácia najviac kritická v oblasti sýrskeho Idlibu, kde je koncentrovaných mnoho vnútorných utečencov a utečeniek, ktoré opustili svoje domovy kvôli vojne vo svojej domovine. Počet obetí, zasiahnutých zemetrasením o sile 7,8 magnitúda, neustále narastá, a pod troskami sa stále nachádzajú núdzni ľudia. 

Aj preto sa rozhodli členské a pozorovateľské organizácie Ambrely vyhlásiť verejné zbierky pomoci obetiam ničivého zemetrasenia v Turecku a Sýrii. Ich zoznam a možnosť podpory nájdete tu:

Pokiaľ je to vo vašich možnostiach, prosím, prispejte finančne na niektorú z uvedených zbierok. Zároveň sledujte priebeh humanitárnych intervencií v teréne cez mienkotvorné médiá a venujte tiež modlitbu za spásu duší toľkých vyhasnutých životov. Zoznam zbierok z dielne našich organizácií Ambrely, ako aj potreby ich partnerov priamo na mieste katastrofy, budeme priebežne aktualizovať.

Zdroj: Ambrela

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite