Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ukrajina očami napadnutých ľudí: Štvrtok 18.8.2022

.redakcia .svet

Toto sú fotky a videá zdieľané občanmi Ukrajiny. Iniciatívu DATTALION založil medzinárodný tím dobrovoľníkov, ktorý verí v Ukrajinu a v silu informácií.

Ukrajina očami napadnutých ľudí: Štvrtok 18.8.2022 Dattalion Bilancia útokov na ubytovne v Charkove je najmenej 19 mŕtvych a 44 zranených.

DATTALION poskytuje fotky a videá bezplatne. Iniciatíva chce takto čeliť dezinformáciám ruskej vlády, aby ľudia na celom svete videli, čo sa skutočne deje na Ukrajine a čo tam pácha ruská armáda.

Dnepropetrovská oblasť po bombardovaní obytných budov (1).DattalionDnepropetrovská oblasť po bombardovaní obytných budov (1).

Dnepropetrovská oblasť po bombardovaní obytných budov (2).DattalionDnepropetrovská oblasť po bombardovaní obytných budov (2).

DattalionDonecká oblasť, zničená multifunkčná budova, ktorá slúžil aj ako vzdelávacie zariadenie (1).

Donecká oblasť, dopadnutá raketa v komplexe, ktorý slúžil aj ako vzdelávacie zariadenie (2).

DattalionDonecká oblasť, zničená multifunkčná budova, ktorá slúžil aj ako vzdelávacie zariadenie (3).

 

Halytsynove, Mykolajivská oblasť, zničené hasičské autá (1).DattalionHalytsynove, Mykolajivská oblasť, zničené hasičské autá (1).

DattalionHalytsynove, Mykolajivská oblasť, zničené hasičské autá (2).

Halytsynove, Mykolajivská oblasť, zničené hasičské autá (3).DattalionHalytsynove, Mykolajivská oblasť, zničené hasičské autá (3).

Charkov, ranné bombardovanie budovy určenej na kultúrne účely.DattalionCharkov, ranné bombardovanie budovy určenej na kultúrne účely.

Bilancia útokov na ubytovne v Charkove je najmenej 19 mŕtvych a 44 zranených (1).DattalionBilancia útokov na ubytovne v Charkove je najmenej 19 mŕtvych a 44 zranených (1).

Bilancia útokov na ubytovne v Charkove je najmenej 19 mŕtvych a 44 zranených (2).DattalionBilancia útokov na ubytovne v Charkove je najmenej 19 mŕtvych a 44 zranených (2).

Bilancia útokov na ubytovne v Charkove je najmenej 19 mŕtvych a 44 zranených (3).

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite