Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Johnson udelil ukrajinskému prezidentovi Cenu Sira Winstona Churchilla

.sita .svet

Boris Johnson poctil Volodymyra Zelenského spomenutým ocenením za líderstvo a neuveriteľnú odvahu, vzdor a dôstojnosť tvárou v tvár Putinovej barbarskej invázii, uvádza sa vo vyhlásení.

Johnson udelil ukrajinskému prezidentovi Cenu Sira Winstona Churchilla UK Prime Minister/Twitter

britský premiér Boris Johnson udelil ukrajinskému prezidentovi Volodymyrovi Zelenskému známu Cenu Sira Winstona Churchilla. Referuje o tom web Ukrajinská pravda s odvolaním sa na Twitter dosluhujúceho predsedu vlády Spojeného kráľovstva.

Johnson poctil Zelenského spomenutým ocenením za líderstvo a neuveriteľnú odvahu, vzdor a dôstojnosť tvárou v tvár Putinovej barbarskej invázii, uvádza sa vo vyhlásení.

Zelenskyj si ocenenie váži a poznamenal, že je to pre neho „mimoriadna pocta“. „Toto ocenenie by bolo nemožné, keby celý ukrajinský ľud nepovstal na obranu slobody pred tyraniou, ktorá sa nás snaží vrátiť do najhoršieho. Ukrajina a celá Európa si vždy budú pamätať tých, ktorí bez váhania prišli na pomoc našim ľuďom a samotnej myšlienke slobody. Demokracie sveta sú schopné zastaviť akúkoľvek tyraniu,“ skonštatoval ukrajinský prezident.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.  

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite