Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Ľudia v Moskve protestujú proti vojne na Ukrajine

.sita .tasr .svet

Na Puškinovom námestí v Moskve sa zišli demonštranti, pričom niektorí niesli transparenty s nápismi „Vojnu nie!“ Na protestoch bolo zadržaných viac ako 900 ľudí.

Ľudia v Moskve protestujú proti vojne na Ukrajine SITA/AP Photo/Denis Kaminev

ruské úrady vo štvrtok varovali občanov, že účasť na protestoch proti vojne na Ukrajine môže viesť k trestnému stíhaniu a obvineniu z trestného činu. Referuje o tom spravodajský web CNN.

SITA/AP Photo/Dmitry Serebryakov

Napriek tomu sa vo štvrtok na Puškinovom námestí v Moskve zišli demonštranti, pričom niektorí niesli transparenty s nápismi „Vojnu nie!“ Poriadková polícia z reproduktorov upozorňovala, že protestná akcia je neoprávnená.

Na protivojnových protestoch v Rusku bolo vo štvrtok zadržaných viac ako 900 ľudí. Protestné zhromaždenia boli zvolané v reakcii na "špeciálnu vojenskú operáciu", ktorú na Ukrajine vo štvrtok ráno rozpútal ruský prezident Vladimir Putin.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite