Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Putin vyhásil, že Rusko nechce vojnu a je pripravené rokovať s USA a NATO

.tasr .svet

Vyhlásil to v utorok ruský prezident Vladimir Putin po rokovaniach s nemeckým kancelárom Olafom Scholzom.

Putin vyhásil, že Rusko nechce vojnu a je pripravené rokovať s USA a NATO SITA/Sergey Guneev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

rusko je pripravené rokovať so Spojenými štátmi a Severoatlantickou alianciou (NATO) o opatreniach zameraných na budovanie vzájomnej dôvery. Vyhlásil to v utorok ruský prezident Vladimir Putin po rokovaniach s nemeckým kancelárom Olafom Scholzom. Podľa Putina Rusko nechce vojnu, a preto predložilo bezpečnostné návrhy týkajúce sa situácie v Európe. TASR o tom informuje na základe správ agentúr AP a RIA Novosti.

„Opakujem, odpovede, ktoré sme dostali od Spojených štátov a iných členov NATO na návrhy bezpečnostných záruk, podľa nás nezhŕňajú tri kľúčové ruské požiadavky... avšak nachádza sa v nich niekoľko úvah, o ktorých sme pripravení nielen rokovať, ale v skutočnosti sme ich v predošlých rokoch našim partnerom už ponúkali,“ uviedol Putin.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite