Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Sedem veľkých mien, o ktorých ste netušili, že sú veľkí gameri

.redakcia .svet

Mnohé celebrity, ktoré sa preslávili vo svete filmu, sú celkom zdatné v aj v počítačových hrách. Hry sú naozaj všade okolo nás a možno vás niektoré mená na tomto zozname aj prekvapia, alebo si u iných položíte otázku, či sa títo ľudia naozaj dajú nazývať hráčmi. Ale určite vás poteší, že vašu vášeň pre hranie zdieľajú aj známe tváre.

Sedem veľkých mien, o ktorých ste netušili, že sú veľkí gameri

hranie hier môže byť veľmi príjemnou zábavou a skvelým zážitkom. No aj teraz vás musíme varovať, aby ste to s hraním nepreháňali, hoci vieme, že varovania aj tak nikto veľmi nepočúva. Napríklad taký Henry Cavill by o tom vedel rozprávať — prepásol konkurz do filmu Man of Steel, lebo sa zabudol pri hraní World of Warcraft. 

Na našom zozname si posvietime na najrôznejšie herné aktivity, ktorým holdujú celebrity. 

  • Daniel Craig
  • Mila Kunis
  • Ben Affleck
  • Olivia Munn
  • Samuel L. Jackson
  • Ice-T
  • Matt Damon

Odchádzajúci Bond priznal, že je fanúšikom počítačových hier. James Bond je síce cool, ale netušili sme, že až tak veľmi cool. Craig v minulosti povedal, že je herný závislák a miluje Halo, lebo si užíva strieľanie po mimozemšťanoch. 

Dodal tiež, že Vice City nehrá príliš dlho, lebo mu spôsobuje nepríjemné pocity. Doslova povedal, že sa pri tejto hre cíti „špinavý“.

Craig pripustil, že má fakt šťastie, že svoju prácu herca robí dobre a má teda čo robiť, čím sa odpúta od hier. Inak by vraj určite premrhal kopu času za počítačom. Veru tak, James Bond je počítačový gamer. 

 

Mila Kunis je známa svojimi nielen hereckými rolami, ale aj ako hlas postavy Meg v seriáli Family Guy. Vďaka ikonickému hlasu, nádherným veľkým očiam a nadšeniu pre World of Warcraft ju uznávajú aj mladí ľudia z generácie alfa, a to ešte viac po tom, ako v šou Jimmy Kimmel Live rozprávala takmer ich rečou. 

Video je na YouTube a Mila v ňom hovorí o MMORPG. Niekedy zbadáte, ak niekto len predstiera, že niečo pozná. No v tomto videu rozkošná Mila hráčsku vášeň nepredstiera ani náhodou.

Veľmi konkrétne hovorila, ako treba byť v guilde, aby ste mohli ísť na raid, koľko ľudí treba na raid a o zavedení rozšírení hry, vďaka ktorým môže ísť na raid iba 10 ľudí namiesto zvyčajných 30-40. 

 

Ben Affleck síce ako Batman zlyhal, ale za pokrovým stolom má veľmi dobrú reputáciu. Známy herec ešte stále pravidelne hráva a podľa ľudí, ktorí ho videli hrať, by mohol byť aj profesionálnym hráčom pokru, keby teda nebol hercom. 

Najväčšia výhra sa mu podarila pred vyše dvomi desaťročiami a bolo to 800 000 dolárov. Ďalšia hra, ktorú rád hrá, je Blackjack. Žiaľ, v mnohých kasínach mu zakázali hrať, pretože počítal karty. Hazardné hry sú jeho vášeň a klebetí sa, že sú aj príčinou jeho rozchodu s Jennifer Garner, s ktorou bol ženatý a má tri deti. 

Napriek všetkým problémom, ktoré mu do života vniesol hazard, aj dnes môžete Bena Afflecka zbadať pri partii pokru. 

 

Olivia Munn sa preslávila svojimi rolami vo filmoch X-Men: Apokalypsa, Magic Mike, ale aj ako moderátorka programu „Attack of the Show“ na stanici G4, kde robí recenzie technológií a diskutuje o pop kultúre a zároveň predstavuje hry. 

interview so CNET v roku 2016 hovorila Olivia Munn o svojej láske k hraniu, ktorú v nej vzbudila hra o letnej olympiáde, keď ju ako osemročná hrala na počítači. Odvtedy s hraním neprestala.

Keď dávala interview pre CNET, najviac hrávala Halo a Assassin’s Creed. Aktuálne sa o nej hovorí v kontexte jej vzťahu s komikom Johnom Mulaneym, s ktorým čaká dieťa. 

O Olivii Munn je tiež známe, že má rada FPS hry a hráva Call of Duty, kde pravidelne zostreľuje noobov. 

 

Toto je muž, ktorý sa rozhodol, že mu bude patriť celý svet a aj sa mu to podarilo. Nepotreboval na to ani len patent, taký je šikovný!

Jackson je obľúbený herec a slávu si vyslúžil napríklad postavou Nicka Furyho v MCU, či kultovými klasikami ako Pulp Fiction a Osem hrozných. No je známy aj ako fanúšik videohier a dokonca svoj úžasný hlas prepožičal herným postavám v hrách Lego Star Wars, GTA: San Andreas, Iron Man 2 (toho ani nespomínajte), a Afro Samurai. 

Hry začal hrať ešte v čase, keď najšpičkovejšou hernou konzolou bolo Atari, a hral sa hru Pong, keď ešte bola „na h*vno“ (jeho slová).

Podobne ako iné celebrity, ktoré hrajú videohry, aj on má najradšej strieľačky. Jeho obľúbená hra bola Call of Duty, ale fascinuje ho aj celá franšíza okolo Assassin’s Creed. 

Ako sám hovorí, dajte mi zbraň a „idem do toho“. 

 

Medzi najlepšími hráčmi sa nájde aj zopár neskutočne cool celebrít. Ice-T je jedným z tých, ktorým sa podarilo nájsť dokonalú rovnováhu medzi strašným tvrďasom a nesmierne čarovným človekom. 

Hviezdnu slávu získal za svoju rolu v populárnom seriáli Law & Order: SVU. Ice-T začal hrávať hry, keď na trhu dominovali systémy SEGA a Atari. Ako aj mnohí ďalší, ktorých tu spomíname, zbožňoval Call of Duty a ďalšie FPS hry. 

Chváli sa, a právom, že ak hráte Call of Duty a vidíte jeho prezývku LORD 187X, tak ste už asi mŕtvy. Než sa pousmejete a pomyslíte si, že to je planá vyhrážka, pamätajte, že sme vás varovali. Nežartuje a naozaj je dosť dobrý. 

Herec sa otvorene vyjadruje k beta verziám hier a postoval o nich aj komentáre na Twitteri. Na vrchole pandémie hral Destiny 2.

 

Matt Damon je veľký kamarát Bena Afflecka a spája ich dlhá história v Hollywoode. Hoci v mnohých z jeho oceňovaných filmov hrá postavy, ktoré treba neustále zachraňovať, v starších filmoch, ako Rounders, sa prejavuje jeho vášeň pre kasína. 

Damon tu hral postavu, ktorá sa prepadla hlboko do sveta hazardných hier v podsvetí. Počas prípravy na tento film musel odohrať niekoľko hier pokru. Zdá sa, že si geniálny herec z tejto prípravy čo-to zapamätal, keďže tvrdí, že ešte stále rád hrá súkromné kartové hry ako Texas Hold’Em.

Aj Ben Affleck sa spomína v správe z roku 2011 o hollywoodskych celebritách, ktoré holdujú pokru. Táto dvojica jednoznačne vie poker oceniť.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite