Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Úrady v Rusku obvinili Navaľného a jeho spojencov z extrémizmu

.sita .svet

Ruský vyšetrovací výbor vo vyhlásení uviedol, že vedie vyšetrovanie Navaľného a jeho dvoch popredných spojencov Leonida Volkova a Ivana Ždanova pre vytvorenie a riadenie extrémistickej skupiny, pričom za tento trestný čin hrozí trest odňatia slobody až na 10 rokov.

Úrady v Rusku obvinili Navaľného a jeho spojencov z extrémizmu SITA/AP Photo/Alexander Zemlianichenko, File

ruské úrady začali trestné stíhanie voči uväznenému vodcovi tamojšej opozície Alexejovi Navaľnému a jeho najbližším spojencom. V utorok ich obvinili z vytvorenia extrémistickej skupiny a členstva v nej.

Uvedené vyšetrovanie predstavuje najnovší krok proti najhorlivejšiemu kritikovi Kremľa a jeho tímu spolupracovníkov. Ruský vyšetrovací výbor vo vyhlásení uviedol, že vedie vyšetrovanie Navaľného a jeho dvoch popredných spojencov Leonida Volkova a Ivana Ždanova za vytvorenie a riadenie extrémistickej skupiny, pričom za tento trestný čin hrozí trest odňatia slobody až na 10 rokov.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite