Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

V Indii došlo k leteckému nešťastiu, vyžiadalo si najmenej 16 obetí

.redakcia .svet

Najmenej 16 ľudí zahynulo a ďalších vyše 120 utrpelo zranenia, z nich 15 vážne, pri nehode dopravného lietadla spoločnosti Air India Express so 191 ľuďmi na palube.

V Indii došlo k leteckému nešťastiu, vyžiadalo si najmenej 16 obetí AP/SITA 7. august 2020 Kalikat, Kerala, India: Záchranári odvážajú zranenú pasažierku havarovaného lietadla z miesta nehody.

lietadlo spoločnosti Air India Express pri pristávaní v meste Kalikat v juhoindickom štáte Kérala skĺzlo z dráhy a rozlomilo sa na dve časti. O prvých obetiach informovala spravodajská stanica BBC s odvolaním sa na miestne úrady.

Podľa spoločnosti Air India Express lietadlo prišlo z Dubaja. Na palube letu IX-1344 bolo 184 cestujúcich vrátane desiatich detí a sedem členov posádky vrátane dvoch pilotov.

Podľa indického Generálneho riaditeľstva pre civilné letectvo (DGCA) sa lietadlo zrútilo do údolia a rozpadlo sa na dve časti po skĺznutí z konca dráhy.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite