Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vakcíny považuje za diabolský vynález, v živote nevolil a tím v Bielom dome chce ako z Wakandy. Kanye for President?

.marína Gálisová .svet .politika

Deň nezávislosti je v USA štátny sviatok. Vždy ho oslavujú ohňostrojmi, tentoraz sa pridala aj virtuálna nálož zábavnej pyrotechniky: štvrtého júla oznámil svoju kandidatúru na prezidenta reper Kanye West. Recesia? No, možno ani nie.

Vakcíny považuje za diabolský vynález, v živote nevolil a tím v Bielom dome chce ako z Wakandy. Kanye for President? CNP/INSTAR IMAGES/PROFIMEDIA 11. október 2018 Washington, USA: Reper Kanye West na stretnutí s americkým prezidentom Donaldom Trumpom.

kanye Omari West nie je len tak hocijaký reper. Je to širokospektrálne uvažujúci človek, umelec a biznismen, až renesančná osobnosť tejto éry. Jeho tvorba predstavuje štandard kvality, dokonca s postupujúcim vekom mu zostáva potenciál posúvať svoj žáner cez nové a nové hranice. Predovšetkým má talent, ale okrem neho aj to, čo umelec nutne potrebuje – absenciu strachu. 

Kanye West sa nebojí ísť proti zaužívaným predstavám, a to ani v tvorbe, ani v podnikaní, ani v politike. Niekoľko rokov privádza do šialenstva všetkých, ktorí si myslia, že súhlasiť v čomkoľvek s Donaldom Trumpom je smrteľný hriech. Kanye sa s Donaldom opakovane stretáva a tvrdí, že mu je sympatický. „Nesúhlasím so všetkým, čo robí Trump. Na sto percent totiž nesúhlasím s nikým okrem seba,“ dodáva.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite