Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Danko už spoznal trest za nehodu, dva roky nebude šoférovať a zaplatí pokutu – čo to znamená podľa Maríny Gálisovej

.tasr .marína Gálisová .svet

Uviedol to v piatok pri upratovaní Dúbravky, do ktorého sa v súvislosti s nehodou dobrovoľne zapojil.

Danko už spoznal trest za nehodu, dva roky nebude šoférovať a zaplatí pokutu – čo to znamená podľa Maríny Gálisovej SITA/Milan Illík

podpredseda parlamentu Andrej Danko (SNS) nemôže po januárovej dopravnej nehode v bratislavskej Dúbravke dva roky šoférovať. Zaplatiť musí aj pokutu. 

„Dva roky šoférovať nebudem a zaplatím pokutu,“ uviedol Danko. Semafor podľa svojich slov zaplatil. Odmieta, že bol v čase nehody pod vplyvom alkoholu. Avizoval, že popoludní zverejní dôkaz, že z miesta incidentu odišiel pre zlomený zub. Nebráni sa zverejneniu videa z nehody.

K dopravnej nehode lídra SNS došlo 11. januára v bratislavskej Dúbravke. Danko mal podľa svojich slov dostať šmyk a naraziť do semafora. Opozícia kritizovala, že odišiel z miesta incidentu. Vec od marca vyšetrovali ako priestupok. 

vysvetlenie Maríny Gálisovej

Z tejto správy sú jasné dve veci. Stav Andreja Danka a stav Slovenska.

Stav Andreja Danka je dlhodobo nezmenený – nemotorne sa vyjadrujúci a nemotorne uvažujúci egocentrik, ktorý sa vie prilepiť k moci a držať sa jej vďaka tomu, že isté percento voličov uvažuje, hovorí a koná presne tak ako on – nemotorne, ale prefíkane. Ani im to vždy nezabezpečí úspech a ani jemu, ale aj preto ho majú radi. Je taký ich.

Zato stav Slovenska je po voľbách zmenený dramaticky – lebo Andrej Danko a takí ako on si Slovensko prispôsobujú na svoj obraz, a to cvalom. Na súčasnom Slovensku Andrej Danko môže pokojne spôsobiť dopravnú nehodu a dostať fúkať až po 15 (!) hodinách, mať trestný čin prekvalifikovaný na priestupok, potopiť video zo svojej dopravnej nehody na tri mesiace, dokonca tvrdiť, že nebol pod vplyvom alkoholu, ale po nehode si len bežal po zlomený zub (Do garáže?)

A toto je hlavný problém: Od volieb si Andrej Danko a jemu podobní menia Slovensko na svoj obraz: na krajinu, kde neplatia pravidlá pre všetkých rovnako, kde sa právo dá ohnúť, ako povie papaláš, lebo papaláš je v takej krajine viac ako „bežný občan“. A je to strašne nebezpečná transformácia.

Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Bratislave v piatok popoludní zverejnilo na sociálnej sieti video s popisom „dopravná nehoda zo dňa 11.1.2024 v mestskej časti Bratislava - Dúbravka“. 

Na otázky o Dankovom treste polícia uviedla, že sa nevyjadruje ku konkrétnym fyzickým ani k právnickým osobám, ale poskytuje informácie ku konkrétnym prípadom. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite