Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

UNAS prerušila blokádu hraničného priechodu Vyšné Nemecké

.tasr .svet

UNAS nesúhlasí so zrušením povoleniek pre ukrajinských dopravcov v Európskej únii (EÚ) a pridala sa k protestu ich poľských kolegov na hraniciach s Ukrajinou.

UNAS prerušila blokádu hraničného priechodu Vyšné Nemecké Kolóna áut pred hraničným priechodom Vyšné Nemecké – Užhorod, kde prechádzali vojnoví utečenci z Ukrajiny na Slovensko, 28. február 2022 SITA/Branislav Bibel

únia autodopravcov Slovenska (UNAS) prerušila štrajk s čiastočnou blokádou hraničného priechodu Vyšné Nemecké – Užhorod a zostáva v štrajkovej pohotovosti. Informovala o tom na sociálnej sieti po pondelkovom (4. 12.) rokovaní európskych ministrov dopravy v Bruseli.

„Únia autodopravcov Slovenska – UNAS dopravcov vyjadrovala svoj protest najprv hodinovou blokádou a potom aj štvordňovou čiastočnou blokádou. Jednak aby sa spojila a podporila požiadavky na EÚ pred zasadnutím Rady ministrov (TTE), ktoré mal predniesť minister dopravy SR Jozef Ráž ml.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite