Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

.otázniky Antona Vydru: Únavnosť slovenskej politiky

.anton Vydra .stĺpčeky .otázniky Antona Vydru

Posledné mesiace som bol ponorený do spisov rôznych starých autorov. Prechádzal som stránkami textov, ktoré vznikali pred mnohými storočiami. Bol som tam, bol som nimi fascinovaný a verte mi, bol som tam radšej než v prítomnosti našej aktuálnej politickej malosti.

.otázniky Antona Vydru: Únavnosť slovenskej politiky

vstúpiť do dejín je ako uniknúť pred únavným svetom žabomyších prekáračiek slovenských politikov, pred ich zameranosťou na seba, pred ich vyprázdnenými témami, ktoré často nie sú vôbec zaujímavé, no chcú byť počuté. Tak kričia o dušu. Skutočne ma už nezaujíma, čo ten jeden pán politik zas napísal na svojom fejsbúku, lebo furt niečo píše, zakaždým je to nejaký nonsens, urážka alebo čistá zvrátenosť.

No potom s prekvapením sledujem, ako to vytrhlo zo stoličiek opozičných politikov a vzápätí aj takmer celú publicistickú verejnosť a hordy naslovovzatých komentátorov všetkého možného na sociálnych sieťach. Idiotský status na fejsbúku! Tým tu žijeme.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite