Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Komentár Fedora Gála: Matovič nemá v politike čo robiť!

.fedor Gál .stĺpčeky .cez ploty Fedora Gála

Po februárových voľbách 2020 začal Martin Mojžiš uverejňovať v .týždni sériu „Listy do kukurice“. Nepáčila sa mi, pretože spustila ostrú paľbu do premiéra „vlády zmeny“ Igora Matoviča, z môjho hľadiska predčasne.

Komentár Fedora Gála: Matovič nemá v politike čo robiť! ANDREJ BÁN

podobné pocity som mal v tom čase z komentárov Petra Zajaca. Potom prišla Matovičova anketa pre občanov o aktuálnych spoločenských problémoch, ktoré sa Igor Matovič zaviazal riešiť. Anketa ako vládny program? Po nej jeho ostreľovanie koaličných partnerov zo SaS a Za ľudí. Pre maličkosti, a rovno cez médiá. Nasledovala obhajoba plagiátora a šéfa parlamentu Borisa Kollára – človeka dvojakej morálky s temnou minulosťou. To už začínalo byť na hrane.

 A „čerešnička na torte“? Plagiát diplomovej práce samotného premiéra vlády Slovenskej republiky. A jeho priznanie, že kradol a klamal v tejto veci, plus sága agenta tajnej služby Kyselicu, ktorý nezákonne vstúpil do poslaneckej snemovne, následne do exekutívy, a teraz sa opätovne usalaší v poslaneckom kresle. Toho Kyselicu, ktorého Matovič za toto svinstvo označil za hrdinu. Sypem si popol na hlavu – Martin Mojžiš a Peter Zajac odhadli situáciu dobre, a ja som prepadol ilúzii. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite