Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slušné Slovensko Jána Gálika: Stretnú sa hulič a vrah

.ján Gálik .stĺpčeky .za slušné slovensko

Istý pán poslanec tvrdí, že médiá, opozícia a polícia účelovo vyťahujú na svetlo sveta dôkazy o prepojení organizovaného zločinu a vlády len preto, aby zakryli niečo oveľa horšie – fajčenie trávy!

Slušné Slovensko Jána Gálika: Stretnú sa hulič a vrah PIxabay.com

smutné je, že na Slovensku je fajčenie trávy naozaj asi taký závažný zločin ako trebárs vražda. Nehovoriac o tom, že ak vraždu niekto spáchal pod vplyvom alkoholu, ide o poľahčujúcu okolnosť a tým pádom môže dostať nižší trest, ako taký vysmiaty hulič.

Poznám jedného mladého a šikovného chlapca z Košíc, nazvime ho Jano. S nikým nemá konflikt, snaží sa na veci dívať vždy z tej lepšej stránky a pomáhať ľuďom okolo seba. Chodieval často do prírody, nosil so sebou vrecia na odpad, aby svojou troškou prispel k lepšiemu životnému prostrediu, venoval sa športu, hudbe a snažil sa svojich rovesníkov vytiahnuť z krčiem niekam von. 

„Treba sa prestať skrývať a ukázať spoločnosti, že trávu nefajčia len pofidérni ľudia.“

Na to, že má iba 22 rokov, môže ísť príkladom aj mnohým starším. Jano robieval aj koncerty v jednej krčme, chcel motivovať svojich kamarátov, aby sa venovali napríklad hre na gitare alebo bicích, chcel ich vytiahnuť z kolobehu chľastania a hulenia. Jedného jeho kamoša to dokonca zaujalo natoľko, že sa dnes učí hrať na bicích. Keby nebolo Jana, tak asi stále sedí pri pive a borovičke.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite