Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Martina Mojžiša: Neostáva nám nič iné, len čakať

.martin Mojžiš .stĺpčeky ..týždeň

Najväčšou hanbou Slovenska je momentálne Andrej Danko. Tam sa však zoznam udalostí minulého týždňa zďaleka nekončí.

.týždeň Martina Mojžiša: Neostáva nám nič iné, len čakať

judrko Danko

Predseda Národnej rady SR je momentálne najväčšou hanbou Slovenska. K svojim notoricky známym vlastnostiam (rozpráva tak, že formou przní slovenčinu a obsahom uráža aj podpriemerný intelekt, podozrivé kšefty svojich ministrov kryje tak, že nielen Smer vyzerá ako mafiánska strana) pridal podozrivé okolnosti získania titulu doktora práv. Jeho rigorózna práca takmer určite nespĺňa ani tie najzákladnejšie požiadavky kladené na tento typ práce. 

Dankovo idiotské správanie (neodpovedá na nevinné novinárske otázky, zatajuje univerzitu, na ktorej prácu obhajoval, je to trápny pokus o jej utajenie, ktoré vraj nie je utajením) sa dá pochopiť len tak, že práca má obrovské nedostatky, napríklad že je nehoráznym plagiátom. Ak je to tak, potom Danko získal titul JUDr. podvodom a jeho používanie tohto titulu nie je v súlade so zákonom (prinajmenšom nie s duchom zákona). Za také niečo padajú politici aj v Babišovom a Zemanovom Česku. U nás nie, my sme Slováci.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite