Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

.týždeň Antona Vydru

.anton Vydra .stĺpčeky ..týždeň

Minulý týždeň bolo na slovenskej politickej scéne rušno. Jeden z politikov kamsi zašiel, druhý zrazu odkiaľsi vyšiel, tretí zas odišiel, hoci nevedno kam pôjde.

.týždeň Antona Vydru

Fico zašiel

Po voľbách do VÚC novinári až do piatku úporne čakali na to, že sa niekde vynorí postava predsedu Smeru Roberta Fica, aby nejako zareagoval na volebné výsledky, ktoré pre jeho stranu neboli bohvieakou útechou. Fico však zašiel kamsi do kúta. V piatok potom tvrdil, že si vraj vzal prestávku, aby mohol sledovať atmosféru v krajine. A ovinárom vytkol, že nevedia narábať so slobodou. Jeho stranícki kolegovia počas týždňa kde-tu hlesli niečo o hľadaní vinníka, o možných zmenách, o kríze, ktorou si strana prechádza, no veľa sme sa z toho nedozvedeli. To, že sa politika robí za zatvorenými dverami, spoza ktorých sa vychádza už len s oficiálnymi stanoviskami a vyhláseniami, táto strana nielenže dobre vie, ona tento strategický jav využíva zo všetkých najviac. Lenže za zatvorenými dverami Smeru sa už krčí priveľa ľudí, vnútri je dusno a zvonka zaznievajú kritické hlasy.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite