Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Regenda zažiaril tromi bodmi, Mešár, Chromiak a Hrenák putovali do AHL

.sita .šport

Slovenský hokejový reprezentant Pavol Regenda má za sebou najlepší zápas v drese tímu Anaheim Ducks zo zámorskej NHL v hlavnom prípravnom kempe pred sezónou 2022/2023, k utorkovému triumfu 5:4 nad Los Angeles Kings prispel gólom a dvomi asistenciami. Zo Slovákov bol v akcii aj útočník Juraj Slafkovský, ktorý hral v prvom útoku Montrealu Canadiens, no nebodoval a jeho tím prehral s Ottawou Senators 4:5.

Regenda zažiaril tromi bodmi, Mešár, Chromiak a Hrenák putovali do AHL Twitter/Anaheim Ducks

regenda si pripísal tretí gól a celkovo má na konte už šesť bodov v piatich prípravných dueloch. V utorok ho vyhlásili za tretiu hviezdu duelu, v ktorom odohral 10:37 min. Zaznamenal aj štyri plusové body, tri strely na bránku, dva zblokované pokusy, jeden bodyček a štyri trestné minúty. Slafkovský absolvoval na ľade 22:24 min, najviac zo všetkých hráčov Montrealu. Pripísal si počas nich mínusový bod, dve strely, dva bodyčeky a jeden blok.

Slafkovského spoluhráč a krajan Filip Mešár už nie je súčasťou A-mužstva Canadiens, v utorok ho poslali do záložného tímu Laval Rocket z nižšej AHL. Dvojica Slovákov z klubu Los Angeles Kings už tiež nepokračuje v hlavnom kempe, útočník Martin Chromiak a brankár Dávid Hrenák smerovali na farmu do tímu Ontrario Reign (AHL). Chromiak odohral za kráľov jeden prípravný duel, v ktorom nebodoval, Hrenák si nezachytal ani v jednom stretnutí.

Ak si predplatíte tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme. 

Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite