Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Najlepší strelec Slafkovský aj s cenou MVP, spolu s brankárom Rybárom sú súčasťou All-Star tímu

.sita .šport

„Sedemgólový slovenský zázrak Juraj Slafkovský je právom najlepším hráčom ZOH 2022,“​napísal oficiálny web Medzinárodnej hokejovej federácie (IIHF).

Najlepší strelec Slafkovský aj s cenou MVP, spolu s brankárom Rybárom sú súčasťou All-Star tímu SITA/AP Photo/Petr David Josek

bronzový úspech slovenských hokejistov na zimnej olympiáde v Pekingu sa odrazil aj vo výpočte individuálnych ocenení. Najlepší strelec turnaja Juraj Slafkovský sa stal najužitočnejším hráčom pekinského turnaja, vyslúžil si teda ocenenie MVP. Do najlepšieho tímu All-Star sa dostali brankár Patrik Rybár a práve útočník Slafkovský. Okrem Slovenska tam malo dvojnásobné zastúpenie už len zlaté Fínsko zásluhou obrancu Mikka Lehtonena a útočníka Sakariho Manninena. Zostávajúcimi dvoma členmi hviezdneho tímu sú ruský obranca Jegor Jakovlev a švédsky útočník Lucas Wallmark.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite