Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vzniká Superliga elitných klubov. Budúcnosť futbalu alebo chamtivosť mocných?

.sita .šport

„Ak sa Superliga začne hrať, budeme sa brániť všetkými dostupnými prostriedkami. Spoločne sa postavíme voči tomuto cynickému zámeru, ktorý je postavený len na záujmoch niekoľkých klubov,“ píše sa vo vyhlásení Európskej futbalovej únie

Vzniká Superliga elitných klubov. Budúcnosť futbalu alebo chamtivosť mocných? SITA/AP Photo/Jon Super

vzniká Superliga mocných klubov, čo môže znamenať poriadne zemetrasenie v európskom futbale. Silná dvanástka Manchester United, FC Liverpool, Manchester City, Arsenal, Chelsea a Tottenham (všetci Angl.), FC Barcelona, Real Madrid a Atlético Madrid (Šp.), Inter Miláno, AC Miláno a Juventus Turín (Tal.) dala svetu na známosť, že sa podpísala pod vznik najsilnejšej klubovej súťaže v histórii futbalu. Iniciátorom aj predsedom tohto nového „hviezdneho“ projektu je prezident Realu Madrid Florentino Pérez, mužom číslo dva by sa mal stať Andrea Agnelli z Juventusu Turín.

„Tešíme sa na atraktívne zápasy a tiež na spoluprácu s Európskou futbalovou úniou a Medzinárodnou futbalovou federáciou.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite