Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Futbalové zápasy, kiná či koncerty. Británia testuje možnosti, ako zaistiť bezpečný návrat na hromadné akcie

.tasr .kultúra

Cieľom skúšobných podujatí bude zistiť, ako testovanie pred účasťou na podujatí, ako aj vetranie dokážu zaistiť bezpečný návrat divákov na masové akcie či do uzavretých priestorov.

Futbalové zápasy, kiná či koncerty. Británia testuje možnosti, ako zaistiť bezpečný návrat na hromadné akcie SITA/AP Photo/Emilio Morenatti

britská vláda plánuje v nasledujúcich týždňoch otestovať sériu opatrení vrátane očkovacích preukazov s cieľom overiť možnosti, ako ľuďom umožniť bezpečný návrat na hromadné podujatia, ako napríklad futbalové zápasy, nočné kluby, kiná či koncerty. Informovala o tom v nedeľu agentúra AP.

Cieľom skúšobných podujatí bude zistiť, ako testovanie pred účasťou na podujatí, ako aj vetranie dokážu zaistiť bezpečný návrat divákov na masové akcie či do uzavretých priestorov. Počas apríla a mája sa uskutočnia viaceré podujatia, ako napríklad semifinálový zápas Pohára FA s účasťou 4000 divákov na futbalovom štadióne Wembley, ktorého kapacita je 90.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov TASR je bez predchádzajúceho písomného súhlasu TASR porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite