Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bratia Saganovci i Baška mali pozitívne testy na koronavírus, zostávajú v karanténe na Gran Canarii

.sita .šport

„Zostaneme tu tak dlho, ako to bude potrebné. Dúfajme, že ďalšie výsledky testov budú negatívne, aby sme mohli čo najskôr pokračovať v bežnom tréningovom rozvrhu,“ poznamenal Peter Sagan.

Bratia Saganovci i Baška mali pozitívne testy na koronavírus, zostávajú v karanténe na Gran Canarii SITA/Massimo Paolone/LaPresse via AP

trojnásobný majster sveta v cyklistike Peter Sagan mal v tréningovom kempe Bora-Hansgrohe na kanárskom ostrove Gran Canaria pozitívny test na koronavírus. Ako nemecký tím uviedol prostredníctvom oficiálneho webu, nákazu odhalili aj u ďalších dvoch slovenských pretekárov tohto tímu - Saganovho brata Juraja a Erika Bašku.

„Peter, Erik a Juraj boli prostredníctvom PCR testov niekoľkokrát pozitívne testovaní na vírus SARS-Cov-2. Všetci traja vykazujú mierne a všeobecné príznaky ochorenia a momentálne sú v súlade so štátnymi pokynmi v karanténe až do úplného zotavenia.

 
Všetky práva vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ a fotografií zo zdrojov SITA je bez predchádzajúceho písomného súhlasu SITA porušením autorského zákona.
Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite