Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Radosť, rešpekt, dôvera.

.rastislav Konečný .šport .hokej

Keby sme chceli pomenovať to, čo chceme vidieť v našom hokeji, skúsme sa odraziť od týchto troch slov. Nie, nechcem sa púšťať do hĺbkových analýz, čo všetko nám v hokejovom hnutí chýba, čo robíme zle, na čom treba pracovať a v čom zaostávame oproti špičke. Tri slová. Radosť. Rešpekt. Dôvera.

mám to šťastie, že som bol pravdepodobne poslednou generáciou, ktorá vyrastala na ulici. V zmysle voľnočasových aktivít jednoduchý scenár. Po škole letela taška do kúta, vonku už sa zbiehala partia a hrali sme všetky športy / nešporty od výmyslu sveta. Hokejbal, hokej, futbal, baseball, tenis, vybíjaná, naháňačky, schovávačky, preliezačky. Nebudem sentimentálny, ale bolo to skvelé. Tí šťastnejší vedia, o čom rozprávam, dnešná generácia už menej. No a čo! Iné to nebude! Nikdy sa nevrátime naspäť v rámci technologického pokroku, v rámci všadeprítomného „smart", v rámci všetkých možností, ktoré dnešná mládež má a ktorá ich prirodzene nenúti objavovať to, čo je vonku, na ulici. Vyrovnajme sa s tým a už neblúznime o tom, čo všetko našim deťom berú smartfóny, tablety, počítače, herné konzoly. Naopak, motivujme ich k reálnemu pohybu prostredníctvom týchto doplnkov. Prispôsobme sa dobe a vyžeňme ich súperiť medzi sebou v zručnostiach, sídliskových športoch a zápoleniach, pričom budú využívať technológie dneška. Nech každá generácia zažíva radosť.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite