Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slovan ustál v Solúne grécke peklo a po piatich rokoch mieri do Európy

.dávid Jackanič .šport

Futbalový klub ŠK Slovan Bratislava v 4. predkole Európskej ligy vyradil tím gréckeho majstra PAOK Solún po výsledkoch 1:0 a 2:3. Po piatich rokoch si tak úradujúci slovenský majster zahrá v skupinovej fáze druhej najprestížnejšej európskej futbalovej súťaže.

Slovan ustál v Solúne grécke peklo a po piatich rokoch mieri do Európy Branislav Bibel/SITA 22. august 2019 Bratislava, Slovensko: Brankár Aleandros Paschalakis a José Ángel Crespo, obaja z PAOK Solún, Myenty Abena a Andraž Šporar, obaja z ŠK Slovan Bratislava počas prvého futbalového zápasu play-off UEFA 2019/2020 medzi ŠK Slovan a POAK Solún.

slovan po prvom zápase, ktorý doma vyhral gólom z nadstaveného času, vedel, že ho čaká v Grécku peklo. Štadión Toumba bol zaplnený do posledného miesta, no sympatické bolo, že si na tribúny našlo cestu približne sto fanúšikov bratislavského klubu.

Grécky majster vstúpil do zápasu v podstate podobne ako pred týždňom v Bratislave. Už v prvej desaťminútovke si vypracoval čistú gólovú šancu po rohovom kope, no po gólovej hlavičke Chubu Akpoma predviedol fantastický zákrok Dominik Greif.

22. august 2019 Bratislava, Slovensko: Radosť fanúšikov ŠK Slovan Bratislava po strelenom góle v nadstavenom čase prvého futbalového zápasu play-off Európskej ligy UEFA 2019/2020 medzi slovenským ŠK Slovan Bratislava a gréckym PAOK Solún.Branislav Bibel/SITA22. august 2019 Bratislava, Slovensko: Radosť fanúšikov ŠK Slovan Bratislava po strelenom góle v nadstavenom čase prvého futbalového zápasu play-off Európskej ligy UEFA 2019/2020 medzi slovenským ŠK Slovan Bratislava a gréckym PAOK Solún.Slovan hral v ďalšom priebehu prvého polčasu veľmi ustráchane a na súperovej polovici sa jeho hráči vyskytovali len zriedka. No i napriek tomu šiel v 38. minúte do vedenia. Jurij Medveděv si znenazdajky prevzal loptu a skúsil strelecké šťastie. Jeho strela fantasticky zapadla k ľavej žrdi Paschalakisa, ktorý bol bezmocný.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite