Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Slušné Slovensko Miroslava Beniana

.miroslav Benian .spoločnosť .za slušné slovensko

Strana Smer už niekoľko mesiacov nie je jediný traumatizujúci problém Slovenska. Veľkým problémom, možno už väčším ako Smer, je aj strana Kotleba – ĽSNS, ktorá dokonale ťaží z aktuálnej politicko-spoločenskej situácie, za ktorú je vo veľkej miere zodpovedná práve strana Smer.

mnohí zastávajú názor, že „s náckami sa nediskutuje“. Ja zastávam názor Fedora Gála, že diskutovať treba vždy a dovtedy, kým sa to len dá. Pretože ak sa opäť v plnej paráde reštartuje mašinéria prenasledovania na základe rasy, etnicity a náboženstva, tak už potom nám naozaj nebude ostávať nič iné, len použiť silu. A tomu sa určite každý súdny človek chce vyhnúť, ako sa len dá.

Preto diskutovať s nimi určite treba. Ale to v žiadnom prípade neznamená, že sa s nimi má spolupracovať. Veď diskusia a výmena názorov je predsa základný princíp demokracie. Dnes už mnohí pripúšťajú to, že ich nepozvanie od prezidenta Kisku po voľbách, tzv. koaličná „hrádza proti fašizmu“, Čižnárov slabý a chabo podložený podnet na rozpustenie strany a aktuálne silený Dankov súboj s Kotlebom im len a len zvýšili a neustále zvyšujú politický kapitál (marec 2016 – 8,8 %, máj 2019 –13,9 %).

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite