Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Peter Tóth sledoval aj šéfa SaS Sulíka. Mal zistiť, či berie kokaín

.redakcia .spoločnosť

Peter Tóth doplnil zoznam sledovaných – má byť medzi nimi šéf SaS, ale aj šéfredaktor .týždňa Štefan Hríb.

Peter Tóth sledoval aj šéfa SaS Sulíka. Mal zistiť, či berie kokaín Marko Erd/SITA Peter Tóth v marci 2017 počas tlačovej besedy Asociácie bývalých spravodajských dôstojníkov.

bývalý šéf kontrarozviedky SIS a bývalý novinár Peter Tóth, ktorý je v súčasnosti utajeným svedkom, prehovoril o sledovaní novinárov pre Mariana Kočnera. Podľa informácií denníka SME mal sledovať šéfa SaS Richarda Sulíka s cieľom zistiť, či berie kokaín. Denníku to mali potvrdiť zdroje blízke vyšetrovaniu. Sulíka údajne dal sledovať Kočner na jeho súkromnej oslave 50. narodenín. Peter Tóth vraj koncom novembra odovzdal policajtom USB kľúč, na ktorom boli mená ľudí, ktorých mal sledovať. Okrem iného ide o bývalú redaktorku Trendu Zuzanu Petkovú a Martinu Ruttkayovú z glob.sk. Ruttkayovú označil bývalý minister vnútra Daniel Lipšic za Tóthovu partnerku.  Sledoval aj Jána Kuciaka, Adama Valčeka z denníka SME, Mareka Vagoviča z Aktuality.sk, Moniku Tódovú z Denníka N a šéfredaktora .týždňa Štefana Hríba.

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite