Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Bezpečnostný radar generála Pavla Macka — epizóda 58: Máme sa báť Putinovho jadrového zastrašovania?

.rado Macko .spoločnosť

V 58. epizóde našeho bezpečnostného radaru nahrávaného cez videokonferenciu Pavel Macko komentuje aktuálnu situáciu na fronte ako aj iné ďaľšie konflikty, či ohniská napätia vo svete.

Bezpečnostný radar generála Pavla Macka — epizóda 58: Máme sa báť Putinovho jadrového zastrašovania? Pavel Macko a Rado Macko zdravia svojich poľských kamarátov (pozdravom ozbrojených síl Poľskej republiky).

dozviete sa, prečo si myslí, že Slovensko nie je pre spojencov spoľahlivý partner a prečo predstavitelia českej vlády museli upravovať obsah vyjadrenia premiéra Fialu v Paríži, keď sa dozvedeli, že tam bude aj predseda Fico. Dozvieme sa aj aká je pravdepodobnost, že sa Ukrajina konečne dočká dodávok amerických rakiet ATACMS, prípadne nemeckých Taurusov. V sérii na pokračovanie o histórii NATO si rozoberieme samostatný vznik aliancie a v rámci bezpečnostného zákulisia si stručne zhrnieme pravdepodobne poslednú výročnú správu o NATO generálneho tajomníka Jensa Stoltenberga. Ospravedlňujeme sa za zníženú kvalitu zvuku.

Prajeme vám príjemné počúvanie.

Účinkujú: 

  • Gen. Pavel Macko
  • Rado Macko 

Citát:

Dlhý styk so zlom rovnako ako s dobrom vedie k tomu, že v ňom človek nájde zaľúbenie.

—  Napoleon Bonaparte

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite