Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

„Privítanie“ Fica a Blanára v Trnave

.redakcia .spoločnosť

Našli sme si v pošte správu s textom, videami a fotkami. „Nemám problém s uvádzaním môjho mena, ale také isté má aj syn, tak by som sa v tomto prípade rád tomu vyhol,“ píše čitateľ, ktorý sa zúčastnil improvizovaného občianskeho protestu proti kampani Smeru, ktorú „prezliekajú“ za oslavy MDŽ.

„Privítanie“ Fica a Blanára v Trnave

o včerajšom podujatí v Trnave nám napísal toto:

Premiér Fico - proruský kolaborant a vlastizradca - je taký hrdina, že narýchlo zmenil smer celej kolóny svojich vládnych limuzín a dokonca zmenil aj naplánovaný vchod do trnavského kultúrneho domu, ako by mal prejsť okolo skupiny protestujúcich. 

So štyrmi limuzínami teda rýchlo papalášsky prišiel po pešej zóne a zaparkoval ich priamo na Trojičnom námestí. Ale veľmi mu to nepomohlo. Väčšine  protestujúcich sa nakoniec predsa len vôbec nevyhol a vypočul si hlasné odkazy, čo si o jeho kolaborácii s Ruskom a ním nastavenému smerovaniu Slovenska myslí aj tá druhá časť obyvateľov trnavského okresu.

Demonštráciu neorganizoval žiaden subjekt, zišli sme sa tam  nezávisle - zopár príčetných Slovákov a Sloveniek. Bolo tam policajtov ako na manévroch, katastrofa. Plus príslušníci SBSky Defense Pro. 

Smerácky MDŽ míting za peniaze daňových poplatníkov. Predtým boli vo Vrbovom. Mám aj nejaké videjká spred vchodu. Babky demokratky nám nadaváli do buzerantov a tak. Hrozné... 

Tieto bannery boli ešte z predvolebnej občianskej aktivity z  minulého. roka v Piešťanoch , kedy hrozilo , že sa fašisti z Republiky dostanú do parlamentu.

Čitateľ nám odporučil aj video z predošlého dňa (Nitra):  

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite