Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Poďakovanie študentom slovenských vysokých škôl

.redakcia .spoločnosť

Dve rodiny, ktorým pred niekoľkými rokmi zavraždili syna a dcéru, sa rozhodli napísať list študentom, ktorí sa rozhodli nemlčať a otvorene hovoria o tom, čo sa deje na Slovensku a čo ich znepokojuje.

Poďakovanie študentom slovenských vysokých škôl SITA/Ľudovít Vaniher

v tieto sviatočné dni, kedy skoro všetky rodiny cítia potrebu byť spolu a kedy my od roku 2018 vždy najviac pociťujeme bolesť nad stratou našich detí Martinky a Janka, sme sa rozhodli vyjadriť naše pocity z prebiehajúcich verbálnych útokov na Vás — niektorých študentov slovenských vysokých škôl, pre Vaše vyjadrené ľudské a odborné názory.

Predovšetkým Vám ďakujeme za jasný, slušný a pre nás zrozumiteľný postoj, tak prepotrebný v dobe, keď začínajú opäť víťaziť tí najhlučnejší a najagresívnejší. Robíte týmto skúšku z občianskej odvahy a hlavne tú najväčšiu službu nášmu drahému Slovensku. Sme presvedčení, že budúcnosť tejto krajiny ste Vy a určite nie tí, ktorí Vás podceňujú a zosmiešňujú. Našu spoločnú vlasť pritom považujú iba za korisť, ktorú je možné donekonečna žmýkať.

Veríme, že Vaša slušnosť a ochota diskutovať bude inšpiráciou pre nás všetkých a veríme tiež, že sa musíme všetci spojiť a urobiť konečne zo Slovenskej republiky taký domov nás všetkých, kde je ľudský život tou najväčšou hodnotou, kde zákon platí rovnako pre každého a kde mladí ľudia budú chcieť vychovávať svoje deti.

Ešte raz Vám ďakujeme a všetkých Vás objímame, 

rodiny Kuciakových a Kušnírových

Ak si predplatíte digitálne predplatné alebo tlačený .týždeň na ďalší rok, pomôžete nám prežiť a robiť to, čo vieme. Vopred ďakujeme.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite