Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Majiteľ hokejového Slovana Rudolf Hrubý: Tipos môže poškodiť slovenský hokej

.štefan Hríb .rozhovory

Rudolf Hrubý je už tretiu sezónu majiteľom hokejového Slovana Bratislava. .týždňu poskytol rozhovor o neúspešnom play-off a o možnosti nového rozkolu v extralige.

Majiteľ hokejového Slovana Rudolf Hrubý: Tipos môže poškodiť slovenský hokej TASR/Pavel Neubauer

majstrovský Slovan vypadol už v štvrťfinále. Veľké sklamanie?

Aj áno, aj nie. Nie kvôli tomu, že sme mali relatívne úspešnú sezónu pre béčko a mládežnícke tímy, ktoré vyhrali svoje súťaže. Béčko skončilo šieste, čo je najlepší výsledok, ktorý dosiaľ dosiahlo, a hlavne presvedčilo hrou. Vypadli v play-off s Humenným, ktoré bolo jednoznačným favoritom, no napriek tomu sme s ním zohrali veľmi vyrovnanú partiu. Priemerný vek našich hráčov bol 21 rokov. A perspektíva do budúcnosti je, že to béčko nám začne dodávať hráčov do áčka. Preto hovorím áno aj nie. Výsledok áčka, ktoré vypadlo v štvrťfinále, nemôžem nazvať inak ako sklamanie pre všetkých: hráčov, trénerov aj majiteľov.

z hľadiska diváka sa na začiatku sezóny hral v Bratislave dobrý hokej s dvoma až troma kvalitnými útokmi. Lenže ku koncu základnej časti aj v play-off okrem jedného alebo dvoch zápasov tu bolo úplne iné mužstvo. Preto sa šíri, že v tíme boli nejaké nezhody. Boli?

Ja môžem povedať za seba tiež iba tak, ako som to videl zvonku. Nechodím do kabíny, komunikujem iba s trénermi a s manažérom. A videl som, že zhruba do polovice sezóny sme hrali atraktívny hokej. Potom sa nám zranili dvaja centri. A to už bolo na mužstve cítiť, hoci nakoniec zabrali iní hráči, takže to nebolo také zlé. Aj druhý útok Hačšák, Fominykh a Zigo úspešne fungoval. Ale potom prišiel nákup Gennara, tento útok sa rozbil, a tým sa to celé pokazilo. A nielen druhý útok, ale aj tretí, štvrtý. Potom prišli ďalšie nákupy, ktoré neboli najšťastnejšie. Ale na trhu jednoducho neboli lepší. 

 

Celý článok si môžete prečítať, ak si kúpite Digital predplatné .týždňa. Ponúkame už aj možnosť kúpiť si spoločný prístup na .týždeň a Denník N.

predplatiť

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite