Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Žabky pre ženy – módne štylizácie na chladné večery

.sponzorované .promotion

Leto je charakteristické predovšetkým vysokými horúčavami, ktoré nútia ženy siahať po voľnejšom oblečení a pohodlnej vzdušnej obuvi. Vtedy prichádzajú na rad pohodlné sandále, šľapky, ale aj žabky, ktoré môžete pokojne nosiť aj v prípade chladnejších večerov. Je však dôležité vedieť, aké dámske žabky sú v takom prípade vhodné a ako ich kombinovať. Práve to vám prezradíme v tomto článku.

Žabky pre ženy – módne štylizácie na chladné večery Denisproduction.com / Shutterstock.com

Ako kombinovať dámske žabky na chladné večery?

V súčasnosti v ponuke nájdete rôzne žabky, šľapky dámske či sandále, ktoré pokojne môžete nosiť aj počas letných večerov. Je však potrebné zvoliť ten správny typ a druh žabiek. Žabky sa v posledných rokoch stali dôležitým a trendovým doplnkom, ktorý môže oživiť akýkoľvek outfit. Ich pohodlie a štýlový vzhľad ich robia ideálnymi na chladné večery. Kombinácia jednoduchých žabiek so vzorovanými šatami vytvorí prekvapivý a zároveň sofistikovaný outfit. Žabky však môžete zvoliť aj v prípade neformálnych večerov s priateľmi. Vtedy môžete siahnuť po mäkkých žabkách s mašľou. Skombinujte ich s džínsami a štýlovým svetrom so vzorom. Tento outfit vytvorí roztomilý a uvoľnený vzhľad, ideálny na posedenie pri víne. Pokiaľ sa chystáte na elegantné podujatie, ako je večera v reštaurácii alebo divadelné predstavenie, môžete si vybrať žabky zdobené kamienkami alebo perlami. Vhodné budú k decentnej čiernej sukni a blúzke. Táto kombinácia je dokonalým spojením komfortu a elegancie. Nezabúdajte však ani na doplnky.

Ako si vybrať tie správne letné žabky?

Na trhu nájdete žabky z rôznych materiálov, vrátane gumy, kože, semišu a textílie. Každý materiál prináša iný efekt – gumové žabky sú vhodné skôr k vode, kožené sú elegantné a semišové dodajú dojem luxusu. Voľba materiálu závisí aj od príležitosti a osobného štýlu. Okrem toho sa žabky vyrábajú v rôznych farbách a vzoroch. Vybrať si môžete od klasických jednofarebných až po farebné kvetinové vzory. Na chladné večery siahnite po tmavších odtieňoch alebo decentných vzoroch. Takéto dámske žabky sa vám budú ľahko kombinovať s rôznymi outfitmi a na rôzne príležitosti. Drobné detaily môžu taktiež urobiť veľký rozdiel. Žabky s mašľou, kamienkami, perličkami či metalickými prvkami pridajú vášmu outfitu šmrnc. Dôležité však je, aby tieto ozdoby neboli príliš výrazné.

Kde nakupovať kvalitné dámske žabky?

Existuje široká škála dámskych žabiek. Ich rozmanitosť, pohodlie a schopnosť prispôsobiť sa rôznym outfitom ich robia ideálnym spoločníkom na chladné večery. Bez ohľadu na váš štýl a príležitosť, zakúpte si žabky, ktoré vám pomôžu vytvoriť nezabudnuteľný a komfortný vzhľad. Na e-shope Answear.sk v súčasnosti nájdete širokú ponuku letných žabiek. Vybrať si môžete z rôznych značiek, veľkostí, ale aj dizajnov či materiálov. Ak hľadáte pohodlné žabky na dovolenku k moru, odporúčame siahnuť po gumených žabkách. Na chladnejšie letné večery zas môžete zvoliť kožené dámske žabky doplnené o zaujímavé kamienky. Práve takáto obuv sa vám bude hodiť aj k elegantným šatám. Nakupujte výhodne dámske žabky a šľapky dámske na e-shope Answear.sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite