Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Aké kryty na mobil sú najviac trendy v lete 2022?

.sponzorované .promotion

Mnohí ľudia sa nechajú zlákať horúcimi trendmi a poctivo si nakupujú všetko podľa najnovšej a najaktuálnejšej módy. Je to úplne v poriadku, niekto skrátka rád ide s prúdom, nech je akýkoľvek. Neplatí to len pri oblečení, obuvi či doplnkoch. Platí to aj pri maličkostiach, ako sú napríklad kryty na mobil. Ktoré obaly na mobil sú ideálne na leto 2022?

Aké kryty na mobil sú najviac trendy v lete 2022? RAWPIXEL.COM / SHUTTERSTOCK.COM

niektoré puzdrá a kryty na mobily sa vyslovene na leto hodia, pretože sú veselé, živé a zábavné. O ktorých modeloch hovoríme? 

kvetiny každého druhu 

Typický kvetinový motív patrí k tým najlepším na leto. Kvetinové kryty zoženiete v každej predajni krytov. Je len na vás, akú farbu a motív si vyberiete. Medzi štýlové modely s kvetinovým motívom patrí napríklad aj obal na mobil xiaomi. Ružové či zelené, s motívom pestrofarebnej záhrady či neskrotnej džungle, voľba je na vás. 

Ak chcete kvety trochu ozvláštniť, môžete si vybrať kryt, kde okrem flóry nájdete rôzne letné ovocie – predovšetkým citrusy. Pekne spracovaný motív citrusov s kvetmi pôsobí elegantne a sviežo. 

kryty s mozaikou z mramoru  

Pred pár rokmi mramorové motívy dobyli svet. Typický biely mramor sa stal známy aj na krytoch na mobil. Biela je univerzálna farba, preto sa nepochybne hodí aj na leto. Ak by ste však chceli trochu zaexperimentovať, môžete sa poobzerať po krytoch s farebným motívom mramoru. Medzi obľúbené farby tohto leta patrí napríklad bledo fialová či zelená. Oba odtiene vyzerajú na mobile veľmi trendy. 

rozpité farby 

Deti v škôlke častokrát, aj nedopatrením, zmiešajú rôzne farby, až vznikne pestrofarebný fľak. Práve takéto asymetrické rôznofarebné fľaky vyzerajú skvelo na krytoch na mobil. Ak zmiešate trendy farby leta – ružovú, zelenú a fialovú – vznikne vám jedinečná kombinácia, ktorá pripúta pohľad nejedného okoloidúceho. 

priehľadný obal s vloženou fotkou 

Obyčajné silikónové priehľadné obaly sú opäť v móde! Príde vám to nudné? Mýlite sa. Do tohto priehľadného obalu môžete totiž vložiť čokoľvek, čo vám pripomína leto. Môže ísť o odtrhnutú sedmokrásku, nájdený štvorlístok, vstupenku na festival či o fotku, ktorú ste nafotili. Priehľadné či iné štýlové obaly a príslušenstvo na akýkoľvek typ smartfónu, napríklad kryt na motorolu, zoženiete na stránke Vsetkonamobil.sk. 

iso100production / Shutterstock.com

Tip: Ak máte obľúbený polaroid, nemusíte fotku chodiť vyvolávať či tlačiť, snímka vám z malého foťáku vyjde okamžite a vy ju môžete vložiť za priesvitný obal. 

Do kvalitného krytu, ktorý ochráni vaše mobilné zariadenie, sa oplatí investovať. Vydrží nejeden pád či škrabnutie, a zároveň vám vydrží dlhšie než jedno leto. Ak by ste chceli získať na nákup krytu nejakú zľavu, nezabudnite sledovať zľavové kupóny. Možno sa medzi nimi objaví práve ten, ktorý potrebujete. Máte už svoj trendy kryt na mobil na leto 2022 aj vy?

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite