Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Vyškrtnite zo svojho života stereotyp a poďte do kúpeľov!

.sponzorované .promotion .promotion

Keď zo dňa na deň rastie vaša potreba vypadnúť, nemusíte hneď špekulovať nad exotikou. Miesto s dokonalou dovolenkovou atmosférou máme aj u nás.

Vyškrtnite zo svojho života stereotyp a poďte do kúpeľov!

keď pri slove kúpele scrollujete v telefóne či počítači ďalej, zadržte. Toto vás bude zaujímať. Vyvrátime kúpeľné mýty.

1. Do kúpeľov sa chodí s diagnózou a minimálne na 21 dní. 

Kúpele nie sú len miestom, kde zákonite musíte prísť s „papierom od lekára“ a liečiť konkrétny zdravotný problém. Kúpele sú odjakživa právom považované za liečivý celok!

2. Kúpele nie sú vhodné pre rodiny s deťmi. 

Ako ktoré! V sieti Ensana Health Spa Hotels sa nachádzajú aj kúpeľné hotely, ktoré sú priamo prispôsobené rodinám s deťmi – za všetky uvedieme All Inclusive hotel Splendid.

3. V kúpeľoch je nuda

Kto si to myslí, evidentne ešte v kúpeľoch nebol. A už vôbec nebol na piešťanskom Kúpeľnom ostrove, kde je vďaka bohatému programu v jednotlivých hoteloch alebo v ich bezprostrednom okolí o zábavu postarané.

kde sa ubytovať?

Do siete zariadení Ensana Health Spa Hotels sú zaradené len hotely, ktoré ponúkajú aj liečebný a wellness presah. Kto si potrpí na luxus, toho s otvorenou náručou privíta Thermia Palace. Ideálnou voľbou pre páry, partie kamarátov alebo pre pracovné kolektívy je hotel Esplanade. Hotel Splendid ponúka už dva roky po sebe koncept All Inclusive najmä pre rodiny s deťmi. Príďte a doprajte si atmosféru, pohostinnosť, prekrásne prostredie a vzácne prírodné zdroje  namieste, ktoré si získa vaše srdce! Tešíme sa na vás!

www.ensanahotels.com/sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite