Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Začnite sezónu pestrým programom

.sponzorované .promotion .promotion

Máj a jún sú ideálnymi dovolenkovými mesiacmi pre tých, ktorí nie sú tak celkom paf z letných horúčav alebo ešte nemajú školopovinné deti! Súhlasíte? My áno a súhlasia s tým aj na jedinom Kúpeľnom ostrove na Slovensku.

Začnite sezónu pestrým programom

to je jeden z dôvodov, prečo si v Piešťanoch nenechávajú všetku „parádu“ na leto. Slnkom zaliate mesiace krátko pred hlavnou dovolenkovou sezónou sú to pravé orechové pre tých, ktorí sa chcú vyhnúť typickým dovolenkovým davom ľudí túžiacich po zaslúženom relaxe. Keď si chcete dopriať dovolenku s jemným predstihom, neváhajte a rezervujte si termíny v máji a júni. Extra program bude len príjemným bonusom k už aj tak kvalitnému dovolenkovému zážitku, ktorý Piešťany ponúkajú.

ležérna kúpeľná náladička

Stavanie mája, Aircraft festival, koncerty, predstavenia – to všetko na piešťanskom Kúpeľnom ostrove či v jednom z troch hotelov zo siete Ensana Health Spa Hotels stihnete už v prvej polovici mája. Keď sa rozhodnete povedať svoje „áno“ kráľovnej ostrova – hotelu Thermia Palace, užijete si aj oslavy jej 110. narodenín. Koncom mája si prídu na svoje milovníci tradícií. Potešia ich koncerty, festival Dychfest či prehliadka tradičných remesiel.

Jún sa ponesie v znamení otvorenia letnej kúpeľnej sezóny. To je udalosť sama osebe! Plne pripravený a plný elánu vás bude očakávať personál všetkých troch kúpeľných hotelov – Splendid, Esplanade i Thermia Palace. Medzi obľúbené podujatia, ktoré patria ku koloritu piešťanského Kúpeľného ostrova, patrí aj podujatie Zlaté stuhy – pompézna prehliadka stovák historických automobilov, ktorá sa v Piešťanoch koná už od roku 1932. S otvorením letnej sezóny sa spája i koncert Metropolitnej opery a celý týždeň trvajúci Art Noveau Festival, ktorého nultý ročník oslovil stovky kúpeľných hostí i návštevníkov Piešťan.

Všetky informácie o špeciálnom programe, ktorý má piešťanský Kúpeľný ostrov pripravený pre svojich návštevníkov, nájdete na stránke ensanahotels.com/sk.

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite