Zdá sa, že máte zablokovanú reklamu

Fungujeme však vďaka príjmom z reklamy a predplatného. Podporte nás povolením reklamy alebo kúpou predplatného.

Ďakujeme, že pozeráte .pod lampou. Chceli by ste na ňu prispieť?

Akcia .týždňa: Presvedč jedného nevoliča

Slovenský unikát – kúpele, kde sa liečia deti

.sponzorované .promotion .promotion

Na Slovensku máme vlastné Mŕtve more! Absolútna rarita a jednotka v liečbe kožných ochorení u detí je na Záhorí. Keď ste doteraz váhali, či sú alebo nie sú kúpele vhodné pre deti – máme dobrú správu.

Slovenský unikát – kúpele, kde sa liečia deti

kúpele Smrdáky sú nielen vhodné, sú priam povinné pre všetky deti trpiace kožnými ochoreniami  - a sú na liečbu detských pacientov plne prispôsobené. 

vieme, kde pomôžu vašim deťom

Medzi kožné ťažkosti, na ktoré sa Smrdáky špecializujú, patria najmä ekzémy, dermatitídy, psoriáza, akné a množstvo ďalších kožných ochorení, ktoré dobre reagujú na síru. Hovoríme o koncentrácii 680 mg sírovodíka na liter vody. Na porovnanie – ostatné pramene, a to nielen na Slovensku, dosahujú maximálnu koncentráciu sírovodíka okolo 24 mg/l. 

Kúpele Smrdáky sú plne vybavené a prispôsobené detským hosťom. S deťmi do 6 rokov pobyt absolvujú aj rodičia, staršie deti môžu pobyt absolvovať aj samy. Výhodou kúpeľov je i fakt, že deti neprídu o školské učivo – súčasťou pobytu je i kúpeľná škola. 

Za taký vysoký podiel sírovodíka vo vode a sírovodíkovom bahne neďaleko Senice podľa dostupných záznamov vďačíme prehistorickému moru, ktoré sa kedysi v tejto oblasti nachádzalo. Prirovnanie smrdáckej vody k vode z Mŕtveho mora preto nie je až tak ďaleko od pravdy. Niekdajšie more v podzemí zanechalo poklad, ktorý už viac ako 150 rokov prináša výraznú úľavu všetkým, ktorí trpia kožnými ochoreniami. 

Detskí pacienti po pobyte v Smrdákoch zaznamenávajú významné zlepšenie celkového stavu až v 95 percentách. Očividné zlepšenie ochorenia, ktoré u detských pacientov trpiacich kožnými ochoreniami nastáva, je priam neuveriteľné. 

viac na kupelesmrdaky.sk

Ak ste našli chybu, napíšte na web@tyzden.sk.
.diskusia | Zobraziť
.posledné
.neprehliadnite